Cautare

65804 de rezultate pentru "cine sunt parintii lui chirila andrei din vaslui" (6.57 secunde)
Mariustuca.ro / In Romania, oficial, sunt aproximativ 82.339 de copii care au parintii plecati la munca in strainatate (Autoare:
O fetita de un an din comuna vasluiana Danesti a ajuns, luni, in stare grava la spital, cu arsuri de gradele doi si trei, dupa ce, in urma cu patru zile, a cazut intr-o oala cu ciorba fierbinte, iar parintii au tinut-o acasa, ambulanta fiind chemata doar la insistentele asistentei medicale din sat.
Andrei Plesu despre Traian Basescu: Chestia cu regele mi-a pus capac Andrei Plesu explica, intr-un editorial publicat in Dilema Veche, de ce l-a sustinut pe Traian Basescu.
Lav a trecut de o noua provocare din cariera muzicala si a lansat o piesa de iarna, Ninge lin. ... Ulterior, parintii au canalizat-o catre scoala, iar frumoasa blonda a participat la 5 olimpiade nationale, muzica trecand pe planul al doilea.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa atat la targurile de cristale de la Institutul de Geologie, cat si la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR.
Plesu ii mai trage una lui Basescu Eseistul Andrei Plesu ii raspunde printr-o parabola presedintelui Traian Basescu, cel care amenintase ca va face dezvaluiri despre perioada in care primul i-a fost consilier. ... Din pacate, ca toti zgandaritorii, zgandaritorului nostru nu-i placea sa fie, la randul lui, zgandarit.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, intitulat "Atelierul lui Andrei", puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 35 RON, 65 RON si 100 RON, in functie de marime).
Daca in privinta ofertelor de cazare pentru Sfintele Sarbatori de Pasti si cele de 1 Mai, lucrurile sunt deja clare la aceasta ora - operatorii din turism propunand mai multe pachete de programe, pentru toate buzunarele - romanii din tara, dar mai ales din judetul Constanta, pot opta pentru o slujba de Inviere la una dintre manastirile din Dobrogea sau, de ce nu, chiar pe plaja.
Pe 30 noiembrie credinciosii il praznuiesc pe Sfantul Apostol Andrei, crestinatorul neamului romanesc, numit si CEL DINTAI CHEMAT intrucat a raspuns primul chemarii lui Christos la apostolat.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Geologul Andrei Costin Victor creeaza bijuterii superbe precum inele, bratari si cercei cu lapis lazuli, ametist, obsidian, cuart roz.
Tribunalul Dolj a respins ieri doua recursuri formulate de Cornel Andrei, edilul din comuna Carna, judecat pentru abuz in serviciu, instigare la fals intelectual, uz de fals si instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata Judecatoria Segarcea a dispus pe 4 august mentinerea arestului preventiv al inculpatului, iar o zi mai tarziu, aceeasi instanta i-a respins primarului o cerere de eliberare sub control judiciar.
Astfel, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a cerut Tribunalului Bucuresti sa constate colaborarea cu Securitatea a trei candidati la Primaria Galati la alegerile locale din iunie. ... Oricum aveam pentru ca eram ofiter naval si mergeam afara pe timpul lui Ceausescu.
REMEMBER CENACLUL FLACARA LA SALA PALATULUI DIN BUCURESTI Data: ... Sala Palatului, Bucuresti Membri ai Cenaclului din toate generatiile si seriile va asteapta la o seara memorabila in care se intalnesc trecutul si prezentul, pentru a arata ca spiritul Cenaclului Flacara are viitor.
De la sfarsitul anului 2012, Roche Diabetes Care Romania are un nou sef in persoana lui Andrei Foisor, primul roman care conduce operatiunile acestei divizii a Roche Diagnostics in tara noastra. Pozitia de Head of Diabetes Care, detinuta acum de Andrei Foisor, a fost ocupată
Geologul Andrei Costin Victor a participat recent la targul organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Fiind las din fire, nu a suflat un cuvant de Ponta Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a tradat in campanie preluand o tema mincinoasa la adresa PNL si isi bate joc zilnic repetand "marsavia" si acum, el aratand ca acesta, fiind "las din fire", nu l-a atacat si pe liderul PSD, Victor Ponta.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn, iar in cadrul expozitiei de la Sala Dalles puteti sa achizitionati sculpturile sale in lemn, dar si obiecte vechi pe care le-a mostenit de la strabunicul sau.
Andrei Burtea sculpteaza in lemn. ... La standul sau, puteti gasi cruci din lemn, crucifixuri mici, candela din lemn, dar si icoane pe lemn (care costa 100 RON, in functie de marime) si 35 RON (un chip de batran sculptat).
Andrei Iucinu s-a inscris joi in Organizatia PSD Sector 2, condusa de vicepresedintele PSD Rodica Nassar. Andrei Iucinu a fost lider al studentilor PRM, insa a fost exclus din acest partid.
google-analytics.com